A til Ň EntreprenÝr AS

A til Å Entreprenør as


A til Å Entreprenør as er en bygningsentreprenør med tilholdssted på Rjukan i Tinn kommune. Vi er 25 medarbeider med kompetanse og erfaring til å gjennomføre små- og store prosjekter.
Våre kunder er private, offentlige og profesjonelle byggherrer. Selskapet har høy kompetanse innen områdene tømmer, maler, mur, betong og prosjektledelse.

Oppdragene omfatter blant annet nybygg av boliger, leiligheter, hytter, byggfornyelse, næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg. I Gaustablikk området er vi en aktiv samarbeidspartner innen hytte- og leilighetsbygg. Foruten Tinn kommune er også Hjartdal, Notodden og Vinje et naturlig område for oss å operere i.

Atrå Barneskole.

Atrå Barneskole

Dette er et referanseprosjekt vi er svært stolte av å ha vært med på å gjennomføre. Etter 14 hektiske måneder står vi med et sluttprodukt vi alle kan være svært stolte av. Atrå Barneskole er felles barneskole for bygdene og erstatter Haukaas Luraas Skole, Bøen Skole og Marum Ulleren Skole. Vi gratulerer Tinn kommune med nybygget og takker for oppdraget.

 

A til Ň EntreprenÝr as, Svaddeveien 149, 3660 Rjukan
Tlf.: 35 08 24 50, Fax: 35 08 00 49, post@atilaa-as.no

Sidene er utviklet av DataService Rjukan AS